Jump to content

DanielSj

Styrelsen
 • Content Count

  4,586
 • Joined

 • Last visited

About DanielSj

 • Rank
  Styrelsen - Ledarmot
 • Birthday 04/02/1976

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Daniel
 • Efternamn:
  Sjunnesson

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Falkenberg

Recent Profile Visitors

4,214 profile views
 1. SÅLT!! Tänkte sälja min samlade Drukhari-amé som är helt New-in-Box, orsaken är att jag hellre fokuserar på de andra 40k-arméer jag har som jag jobbat mer med. Den består av: 1 Voidraven Bomber 1 Razorwing jetfighter 1 Ravager 2 Raiders 1 Talos pain Engine 10 st Incubi 5 st Wracks (ett sprue saknar en sickle-scythe-arm) 10 st Scourges (+ 5 st 3D-printade Haywire Blasters) 30 st Kabalite warriors (+ 10 3D-printade Blasters) 12 st Reavers 10 st Hellions 20 st Wyches 1 Venom 1 Succubus och 2 Archons, även en Heam
 2. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 20/8, Dunsmouthterrängen kommer förhoppningsvis att vara helt klar, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, kullerstenvarianten plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 3. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 6/8, Dunsmouthterrängen är nästan helt klar så jag tänkte försöka göra klart den, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, den ovan plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 4. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 9/7, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 5. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 11/6, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 6. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 28/5, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 7. Vi kör en ny Malifauxdag lördag den 13/5, det blir en lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också ha fått paketet med mycket fin Malifauxterräng (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 8. Vi tänkte köra en Malifaux pröva-på dag den 16/4 från ca 1200 då man kan komma och testa på detta eminenta spel. Vad är då Malifaux? Mycket, men främst ett skirmish-steampunk-figurspel med ca tio figurer på var sida, åtta faktioner och MASSOR oilka crews....vill du spela spöken från Ringu-filmerna, zombier från gatan och societén, galna goblins med moonshine, robotar, asiatiska munkar, kinesiska triad-gäng, demoner och mardrömmar eller mer vanliga steampunk-soldater? Allt detta finns i Malifaux! Spelet påminner i flera saker om gamla Warmachine/Hordes men en del är mycket
 9. Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på lördag den 26/11, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Tänk på, som tidigare, att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 10. Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på lördag den 29/10, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Tänk på, som tidigare, att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 11. DanielSj

  Warcry-speldag 21/8

  Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på söndag den 21/8, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Flera av oss har uppdaterad statsen från V2 men Corereglerna från V2 är ju inte helt tillgängliga än så tänk på att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 12. Boxen på väg. release näst-nästa helg, jag kan tänka mig 200 kr om nån vill ha Eldari-delen.
 13. DanielSj

  WarCry speldag

  Vi tänkte köra en WarCry speldag igen, dyk upp och spela! Vanliga standardlistor gäller!
 14. Vi tänkte köra en dag när vi målar Warcry-terräng på söndag den 5/9! Vi har kyrkogården, skogen och hela Catacombs-terrängen att jobba med, jag och Marek tar med färger och en del spray, bra om man tar med sig egna penslar dock. Målet med dagen är att bli helt klara med ett terrängset till Warcry och en bra bit klart på ett andra, kommer vi längre än så är det givetvis jättebra!
 15. DanielSj

  Speldag: Warcry

  Jag kommer!
×
×
 • Create New...