Jump to content

DanielSj

Styrelsen
 • Content Count

  4,586
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DanielSj

 1. SÅLT!! Tänkte sälja min samlade Drukhari-amé som är helt New-in-Box, orsaken är att jag hellre fokuserar på de andra 40k-arméer jag har som jag jobbat mer med. Den består av: 1 Voidraven Bomber 1 Razorwing jetfighter 1 Ravager 2 Raiders 1 Talos pain Engine 10 st Incubi 5 st Wracks (ett sprue saknar en sickle-scythe-arm) 10 st Scourges (+ 5 st 3D-printade Haywire Blasters) 30 st Kabalite warriors (+ 10 3D-printade Blasters) 12 st Reavers 10 st Hellions 20 st Wyches 1 Venom 1 Succubus och 2 Archons, även en Heam
 2. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 20/8, Dunsmouthterrängen kommer förhoppningsvis att vara helt klar, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, kullerstenvarianten plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 3. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 6/8, Dunsmouthterrängen är nästan helt klar så jag tänkte försöka göra klart den, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, den ovan plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 4. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 9/7, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 5. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 11/6, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 6. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 28/5, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 7. Vi kör en ny Malifauxdag lördag den 13/5, det blir en lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också ha fått paketet med mycket fin Malifauxterräng (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 8. Vi tänkte köra en Malifaux pröva-på dag den 16/4 från ca 1200 då man kan komma och testa på detta eminenta spel. Vad är då Malifaux? Mycket, men främst ett skirmish-steampunk-figurspel med ca tio figurer på var sida, åtta faktioner och MASSOR oilka crews....vill du spela spöken från Ringu-filmerna, zombier från gatan och societén, galna goblins med moonshine, robotar, asiatiska munkar, kinesiska triad-gäng, demoner och mardrömmar eller mer vanliga steampunk-soldater? Allt detta finns i Malifaux! Spelet påminner i flera saker om gamla Warmachine/Hordes men en del är mycket
 9. Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på lördag den 26/11, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Tänk på, som tidigare, att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 10. Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på lördag den 29/10, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Tänk på, som tidigare, att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 11. DanielSj

  Warcry-speldag 21/8

  Hej alla! Vi kör en Warcry-speldag igen på söndag den 21/8, så kom och spela! Vi har som vanligt flera bord och låne-warband finns! Flera av oss har uppdaterad statsen från V2 men Corereglerna från V2 är ju inte helt tillgängliga än så tänk på att prata med era motspelare så ni spelar med samma regler och villkor, det brukar funka bra!
 12. Boxen på väg. release näst-nästa helg, jag kan tänka mig 200 kr om nån vill ha Eldari-delen.
 13. DanielSj

  WarCry speldag

  Vi tänkte köra en WarCry speldag igen, dyk upp och spela! Vanliga standardlistor gäller!
 14. Vi tänkte köra en dag när vi målar Warcry-terräng på söndag den 5/9! Vi har kyrkogården, skogen och hela Catacombs-terrängen att jobba med, jag och Marek tar med färger och en del spray, bra om man tar med sig egna penslar dock. Målet med dagen är att bli helt klara med ett terrängset till Warcry och en bra bit klart på ett andra, kommer vi längre än så är det givetvis jättebra!
 15. DanielSj

  Speldag: Warcry

  Jag kommer!
  Jag kommer absolut, det ska vara ordning i galaxen!!
 16. Jag har köpt en Direchasm-låda och tänkte se om någon vill dela en del av innehållet. Jag säljer av någon av de två banden, Dread Pageant eller Myaris Purifiers (vill man ha båda banden kan vi säkert komma överens om ett pris!) och tillhörande respektive factionskort. Med kommer också tokens; 15 wound counters, 24 glory point tokens, 7 Guard-tokens, 7 Move-Chargetokens och 4 Activationtokens. Pris 150 kr. Säg till här eller pm:a om ni är intresserade!
 17. Tänkte se om det är någon som vill dela på Wrath of Angels boxen när den kommer ut? Jag vill ha Space Marines flygen så det är alltså Eldar-flygen som är up for grabs! De tidigare boxarna har kostat cirka 600 kr så det borde blir cirka 300 kr per del, jag har redan en regelbok så den kan den som tar Eldarflygen få med, resten har jag tänkt dela 50-50 (tokens, QF-sheets, etc), spelplanen kan vi lägga på HFF tycker jag. Vet inte när denna kommer ut men borde vara rätt snart!
 18. Dvärgfaktionen är uppe för preorder nu, släpps planerat den 25/1! (Se bild på båtar ovan!)
 19. Lite snygga bilder på div skepp och en rätt trevlig skeppskortshållare!
 20. Vi fick lådan för ca en vecka sedan, en del försenad av julruschen. Har börjat rensa, tvätta och sätta ihop mina Basilea-skepp. En del smådelar hade gått av från vissa av dem men inget större grej, mycket resindamm på dem så tvättning behövdes. De var fortfarande rätt glansiga efter tvättning så får se om primer-sprayen fäster sen. Reglerna var mycket intressanta, de utökade vindreglerna ska bli kul att testa, likaså "crossing the T" och rakes. Har tänkt sätta ihop och grundspraya skeppen, inte limma seglen i för målning senare och sen speltesta när det går!
 21. En sammanställning från Mantic, spelet ska börja säljas den 20:e och en tvåspelarstarterbox ska beställas inom kort! https://www.manticgames.com/news/everything-you-need-to-know-about-armada/
 22. Vi fortsatte med missiontestandet i måndags, Patrik och Marek testade ett nytt mission som gick ut på att ena gänget skulle spränga tre punkter, det andra skulle hindra, fanns industrial terräng på bordet som kunde börja ryka etc. Verkade vara ett hyggligt funkade mission, möjligen med en timer med antal rundor. House of Iron kommer ju ut i helgen så den ska studeras och föra in i kampanjen, vi tror inte det ska bli nåt större problem.
 23. Det börjar dra ihop sig till kampanjstart för nästa Necromundakampanj! Vi började i måndags testa missions för kampanjen och kommer att fortsätta med det nästa måndag. Patrik hade också med en del av husreglerna, nämligen nästan alla vapenlistorna och ändringarna där, inga större saker, allmänt CC-vapen billigare och en del skjutvapen dyrare, och allt limited är scarce istället, annars inget annat. Vi testade mission "Protect the ammo dumps ver 2", som vi tyckte funkade mycket bra, gängen ska skydda två ammo dumps som man får tokens för per runda man håller dem, deployment är två sid
 24. Hur man flyttar och skjuter! https://www.manticgames.com/news/how-to-play-armada-movement/ https://www.manticgames.com/news/how-to-play-armada-shooting/
×
×
 • Create New...