Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. SÅLT!! Tänkte sälja min samlade Drukhari-amé som är helt New-in-Box, orsaken är att jag hellre fokuserar på de andra 40k-arméer jag har som jag jobbat mer med. Den består av: 1 Voidraven Bomber 1 Razorwing jetfighter 1 Ravager 2 Raiders 1 Talos pain Engine 10 st Incubi 5 st Wracks (ett sprue saknar en sickle-scythe-arm) 10 st Scourges (+ 5 st 3D-printade Haywire Blasters) 30 st Kabalite warriors (+ 10 3D-printade Blasters) 12 st Reavers 10 st Hellions 20 st Wyches 1 Venom 1 Succubus och 2 Archons, även en Heam
 3. Nu med 10th edition är det dags att fokusera på endast en armé så jag har en hel del Admech jag tänkte sälja eller eventuellt byta, Orker eller en annan komplett armé är att föredra (Death Guard ligger högt upp på listan med), endast byggda och målade. Har en stor Admech armé som är till stora delar målad, hälften är TTR+ och ett gäng är utställningsmålat. Finns bilder på allt, har lite obyggt också. Listan är ca 3300 poäng i 10th. Belisarius Cawl 380 kr Dominus 220 kr Manipulus (conv) 220 kr Skitarii Marshal 180 kr Enginseer 160 kr Technoarche
 4. Ursäkta att jag har missat att svara. Det har varit mycket. Kommer att vara på föreningen denna helgen också. Både lördag och söndag under ordinarie öppettid.
 5. Jag kan försöka! Någon dag och tid som funkar bäst?
 6. Vi kan nog lösa det. Kan du komma till föreningen till helgen?
 7. Hej! jag är på jakt efter lite raven guard transfers att köpa! Om det är någon som har ett gäng över efter tex leviaitan lådan så köper jag gärna för en rimlig peng eller byter mot black Templar, adepta sororitas, ultramarine transfers! mvh
 8. ELFEL

  40k Speldag.

  Vi har en 40k speldag.
 9. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 20/8, Dunsmouthterrängen kommer förhoppningsvis att vara helt klar, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, kullerstenvarianten plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 10. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 6/8, Dunsmouthterrängen är nästan helt klar så jag tänkte försöka göra klart den, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det, de två fina nya Malifauxmattorna finns också, den ovan plus en mer western-öken med deploymentlinjer!
 11. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 9/7, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 12. Hej alla söndagen 18 juni har vi medlemsmöte på HFF. Under mötet går vi igenom vad föreningen och styrelsen gjort hittills under året samt planer för framtiden, vad som påverkar föreningens framtid och hur ni som medlemmar kan påverka detta. Vi lägger också fram för beslut för föreningens medlemmar dom punkter och förslag, som årsmötet beslöt skulle läggas på medlemsmötet. Slutligen så har vi allmän diskussion och idéverkstad med deltagande medlemmar hur vi kan utöka och driva föreningen i framtiden, Alla idéer och tips är mycket välkomna Så vi i styrelsen ser framemot att
 13. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 11/6, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 14. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 28/5, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 15. ELFEL

  30k-speldag.

  Idag så kör vi en 30k-speldag med fokus på målning. Om man vill spela så går det också bra. Självklart så är föreningen öppen även för övriga aktiviteter också.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...