Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. ELFEL

  40k-speldag

  Vi kör en liten enkel 40k-speldag. Det kommer att finnas några spelbord uppställda, så ta med dig en armé.
 3. Earlier
 4. Detta kommer väldigt sent. Sorry about that. Letar du fortfarande? Har byggt en del praetorians så borde ha en del sköldar över. Vet dock inte vart jag gjort av mina bits. Har för mig att de ligger i ett vitt fodral på föreningen om jag inte kastat de. Kika i min hylla om du hittar fodralet, om det finns sköldar däri så kan du plocka de du behöver.
 5. då finns den på din hylla
 6. Tyvärr jobbar jag på lördag så har nog svårt att komma förbi på nordiskspeldag! Men på fredag går jättebra att hämta, kan du efter kl 17ish?
 7. Jag är intresserad. Kan man komma förbi på fredag eller om du kommer förbi på nordiskspeldag på lördag kan vi lösa det då med
 8. Kör lite städ av saker i hobbylådan som inte direkt används. Jag hittade då lite Vallejo pigments som säkert kan komma till bättre användning hos någon annan då jag inte fastnade för metoden. De är i princip orörda. tänker mig 125kr för allt, finns i Harplinge.
 9. Swishat. Enklast är väl om du ställer det i min hylla.
 10. marnow

  Speldag Warcry

  until
  Speldag för Warcry! Finns möjlighet att låna gäng om man vill prova på. Har man redan ett gäng så är man välkommen att dyka upp under dagen och spela. Går även bra att titta förbi, åskåda och ställa frågor om man är nyfiken.
 11. marnow

  Öppet Hus

  until
  Halmstad Figurspelsförening håller Öppet Hus.
 12. ja, 073-4489281. vill du att jag lämnar den på föreningen?
 13. Vad vill du ha för objectivesen?
 14. Tar med den på måndag nästa vecka då
 15. har lite modeller som jag inte kommer använda och tänkte sälja av dom, jag har inget fast pris och kan skicka bilder. 40k chaos: 1st chaos sorcerer lord med chaos familiar (oanvänd) 3st chaos space marine (bolters) (oanvänd) 15st chaos cultist (oanvänd) 40k imperial gurad: Sly marbo (oanvänd) The last chansers (rengjorda och omoterade) 40k teräng: Sector imperialis objectives (oanvänd) Fantasy ork and goblins: 9st orc arrow boys (oanvänd) 7st orc arrow boys (byggda och målade) 11st orc two hand weapons with f
 16. Jag köper den av dig.
 17. Säljer en FW Sicarian vagn. Den är byggd (HB sponsons) och primead i svart, men inte mer än så. Vill ha 500kr för den.
 18. Legion

  Nordiskspeldag

  until
  Nordiskspeldag på Stadsbiblioteket
 19. Boxen på väg. release näst-nästa helg, jag kan tänka mig 200 kr om nån vill ha Eldari-delen.
 20. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, hitta vilken arme som passar dig bäst på The 9th Age, gör en lista på 3000 poäng och sen spelar vi så länge vi orkar! För dig som är helt ny eller inte spelat på ett tag, kommer vi ha en genomgång av reglerna. Har du ingen arme men är sugen? LUNGT, kommer finnas minst en arme som finns för utlåning.
 21. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, gå in på 9th Ages hemsida och hitta din arme och sen spelar vi tills vi är trötta på varandra. https://www.the-ninth-age.com/?lang=en För er som inte spelat innan eller inte spelat på länge kommer vi ha en genomgång av reglerna.
 22. DanielSj

  WarCry speldag

  Vi tänkte köra en WarCry speldag igen, dyk upp och spela! Vanliga standardlistor gäller!
 23. Nybörjarturnering 1000p. 18/9 - Warhammer 40.000 - HFF`s forum (hff-figurspel.se)
 24. Vi tänkte köra en dag när vi målar Warcry-terräng på söndag den 5/9! Vi har kyrkogården, skogen och hela Catacombs-terrängen att jobba med, jag och Marek tar med färger och en del spray, bra om man tar med sig egna penslar dock. Målet med dagen är att bli helt klara med ett terrängset till Warcry och en bra bit klart på ett andra, kommer vi längre än så är det givetvis jättebra!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...