Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 28/5, kör lite som förra gången, lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 3. ELFEL

  30k-speldag.

  Idag så kör vi en 30k-speldag med fokus på målning. Om man vill spela så går det också bra. Självklart så är föreningen öppen även för övriga aktiviteter också.
 4. Tue

  Brädspelsdag

  carcasone, settler eller vilket brädspel man nu är intresserad denna dagen tittar vi på dom och spelar dom vi tycker är itnressanta
 5. många spelare stora styrkor udda fordon som inte annars används storslag över flera bord kom och delta
 6. Tue

  Epic på HFF

  små figurer stora armeer vi som spelar epip på hff visar upp våra armeer i miniatyr, är ni intresserade kom förbi
 7. Tue

  W40K Speldag

  Vi samlas på HFF från 12 och rastar våra armeer och rullar lite tärningar
 8. Vi kör en ny Malifauxdag lördag den 13/5, det blir en lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också ha fått paketet med mycket fin Malifauxterräng (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 9. marnow

  Målardag

  until
  Målardag!
 10. marnow

  Speldag: Warcry

  until
  En dag då vi spelar Warcry! Det finns möjlighet att prova på om man är nyfiken. Har man eget är det bara att ta med och spela.
 11. Vi tänkte köra en Malifaux pröva-på dag den 16/4 från ca 1200 då man kan komma och testa på detta eminenta spel. Vad är då Malifaux? Mycket, men främst ett skirmish-steampunk-figurspel med ca tio figurer på var sida, åtta faktioner och MASSOR oilka crews....vill du spela spöken från Ringu-filmerna, zombier från gatan och societén, galna goblins med moonshine, robotar, asiatiska munkar, kinesiska triad-gäng, demoner och mardrömmar eller mer vanliga steampunk-soldater? Allt detta finns i Malifaux! Spelet påminner i flera saker om gamla Warmachine/Hordes men en del är mycket
 12. Kanon! PM skickat.
 13. Jag söker en TIE Reaper till X-wing. Jag behöver modell, bas, pinne samt , dial, pilotkort och pilotbrickor till x-wing 2.0 Är det någon som inte spelar så mycket längre som kan tänka sig att göra sig av med sin?
 14. En dag att spela Age of Sigmar.
 15. marnow

  Speldag: Warcry

  En dag för att spela Warcry. Finns möjlighet att prova på om man är nyfiken.
 16. marnow

  Brädspelsdag

  Kom och spela Brädspel!
 17. ELFEL

  40k Turnering.

  https://www.bestcoastpairings.com/event/S1GjOVk6tl
 18. ELFEL

  40k Speldag.

  Vi kör en 40k speldag.
 19. Nu lagt Space Marines delen som annons på tradera för 2000. https://www.tradera.com/item/341005/584055874/space-marines-mycket-nyskick-for-under-50-nypris Necrons är fortfarande till salu här.
 20. Börja med marines nån gång i 7th. Sen hamnade allt på The Pile of Shame. Har också en del Necrons som jag inte kommer göra klart. Hjälp dessa få ett bättre hem där de blir målade och/eller används! Bilder på allt finns här: https://nextcloud.corvo.se/index.php/s/nJw8ZJDTNjEnymF Space Marines - Vindicator - New in box! (är rentav inplastad fortfarande) - Land Raider - New in box! (Ej inplastad, men alla sprues finns med) - Rhino - On sprue! (Tror denna är komplett, kontrollera gärna med bild) - Drop Pod - On sprue! - Drop Pod - Ihopsatt och sprayad röd. Alla dörra
 21. until
  Speldagsdags igen, Warhammer 40,000.
 22. marnow

  Styrelsemöte

  Styrelsemöte. OBS! dag och tid.
 23. Det är dags för årsmöte. Kallelse: https://forum.hff-figurspel.se/topic/9476-kallelse-till-årsmöte-2023/
 24. marnow

  Öppet Hus på HFF

  until
  Det är Öppet Hus på HFF!
 25. Jag skickar ett mess när jag fått löning.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...