Jump to content

Legion

HFF medlemmar genom tiderna
 • Content Count

  1,121
 • Joined

 • Last visited

About Legion

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 04/24/1991

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Pontus
 • Efternamn:
  Käll

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halmstads

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag är intresserad. Kan man komma förbi på fredag eller om du kommer förbi på nordiskspeldag på lördag kan vi lösa det då med
 2. Legion

  Nordiskspeldag

  until
  Nordiskspeldag på Stadsbiblioteket
 3. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, hitta vilken arme som passar dig bäst på The 9th Age, gör en lista på 3000 poäng och sen spelar vi så länge vi orkar! För dig som är helt ny eller inte spelat på ett tag, kommer vi ha en genomgång av reglerna. Har du ingen arme men är sugen? LUNGT, kommer finnas minst en arme som finns för utlåning.
 4. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, gå in på 9th Ages hemsida och hitta din arme och sen spelar vi tills vi är trötta på varandra. https://www.the-ninth-age.com/?lang=en För er som inte spelat innan eller inte spelat på länge kommer vi ha en genomgång av reglerna.
 5. Sätt igång era ljussablar, se era stormtrupper träffa och gör er bästa "Roger, roger" imitering för nu sak vi spela Legion! Speldagen börjar 12.00 och fortsätter så länge det finns intresse. Blir vi flera, vilket jag tror vi kommer bli, kör vi en mini turnering för att lära oss och spela mot nya personer! Har ni ingen arme själv men är sugen på att prova så kommer det finnas en till två arméer att prov spela med, generöst utlånat av några medlemmar på föreningen.
 6. Sugen på att lära dig 9th Age eller kan du redan spelet och vill damma av dina fyrkantsbaser? Så kom förbi och spela tills tärningarna blöder! Regelbok kommer finnas i två fysiska exempel. Alla arméer kommer finnas digitalt och redo för utskrift om det krävs. Likså kommer alla magiskoler.
 7. Legion

  9th Age speldag!

  Då intresset just nu verkar låg så ändrar jag eventet till en allmän spel dag. Är någon fortfarande intresserad så ska jag göra vad jag kan för att få i gång ert spel. Sugen på att lära dig 9th Age eller kan du redan spelet och vill damma av dina fyrkantsbaser? Så kom förbi och spela tills tärningarna blöder! Regelbok kommer finnas i två fysiska exempel. Alla arméer kommer finnas digitalt och redo för utskrift om det krävs. Likså kommer alla magiskoler. Har ni några frågor så tveka inte ta kontakt med mig. Legion på forumet och Dewow på Discord.
 8. Hejsan alla fantasy fantaster. Nu när föreningen, förhoppningsvis, snart får öppna igen så tänkte jag dra igång en nybörja liga. Kommer börja det hela med en speldag på 3000 poäng för att visa upp och lära ut för de som är intresserade och sen starta ligan. Vi börjar på 2500 poäng , tänker jag just nu, sen ökar vi varje månad med 500 poäng. Tills vi når standard poäng på 4500 poäng. Vi kör en match i månaden, rullande mellan deltagarna, och i slutet har vi en riktigt turnering. Vi räknar bara vinsterna på de matcherna som är rullande, men spela gärna mer utanför dessa match
 9. Missade den 28 och kan inte den 9 pga Nordisk speldag
 10. Scrap shanty Sludge sea
 11. Jag kan inte tyvärr inte på söndagar.
 12. Är iväg nu på söndag så kommer missa kampanj starten
 13. Jag ändrar mig, kommer köra Escher istället
×
×
 • Create New...