Jump to content

Legion

HFF medlemmar genom tiderna
 • Content Count

  1,146
 • Joined

 • Last visited

About Legion

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 04/24/1991

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Pontus
 • Efternamn:
  Käll

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halmstads

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av skölden och vässa vapen för nu kör vi igen!
 2. Hallå! Damma av skölden och slipa vapen för nu kör vi en speldag igen! Jag kommer öppna 9.00 och sen håller vi på så länge det finns intresse! Under dagen kommer jag lära ut spelet för de som är intresserade. Lära ut listorna är på 750p för de som har en egen armé. Jag kommer göra två lister för de som inte har en egen armé men vill prova på. Vanliga spellistor kommer vi köra på 4500p! Det kommer även finnas två låne armé en Warriors of the Dark Gods och en Kingdom of Sonnsthal, som jag kommer låna ut. Först till kvarn. Och jag har x antal flux och spellkort från de
 3. Tack för de roliga dagarna. Vi fick ihop sju spel under helgen! Hoppas på fler nästa gång.
 4. Vi kommer börja 12.00 på Lördag!
 5. Legion

  9th Age spelhelg!

  until
  Som titlen säger en hel helg med 9th age! Gå in på forumet för mer info
 6. Hejsan, Vi kör inte en utan två dagar med 9th age! Vi kommer köra, just nu, med ordinare öppetider för eventet. Poängen som kommer spelas under helgn är 4500. Men rädds ej om du tycker det är för mycket. För vi kan alltis gå ner i poäng om du inte känner eller kan spela med så mycket poäng. Jag kommer ha med mig bland annat Empire of Sonnsthal och Warriors of the Dark Gods som går att låna under helgen. Så anmäler om ni är intresserade eller bara kom förbi om detta kittlar din fantasy nerv.
 7. Hejsan. Vi har hävt alla restriktioner som enlig var vi har sagt på vår Facebook.
 8. Hejsan, På grund av nya restriktioner och riktlinjer som kom i december så kommer det bli lite ändringar på hur många vi får vara på föreningen. Med tanke på hur stor vår lokal är så kommer de nya restriktionerna på föreningen se ut som följande: -Vi kommer tillåta max 10 personer i lokalen. Dessa 10 kommer vara öppningsansvarig plus nio andra medlemmar/personer. Öppningsansvarig har skyldighet att se till så de inte blir fler personer i lokalen. -Alla över 18 år kommer behöva visa upp ett godkänt vaccinbevis till den som är öppningsansvarig för att få komma in i lokalen. -
 9. Jag är intresserad. Kan man komma förbi på fredag eller om du kommer förbi på nordiskspeldag på lördag kan vi lösa det då med
 10. Legion

  Nordiskspeldag

  until
  Nordiskspeldag på Stadsbiblioteket
 11. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, hitta vilken arme som passar dig bäst på The 9th Age, gör en lista på 3000 poäng och sen spelar vi så länge vi orkar! För dig som är helt ny eller inte spelat på ett tag, kommer vi ha en genomgång av reglerna. Har du ingen arme men är sugen? LUNGT, kommer finnas minst en arme som finns för utlåning.
 12. Legion

  9th Age speldag!

  Damma av dina fyrkantsbaser, gå in på 9th Ages hemsida och hitta din arme och sen spelar vi tills vi är trötta på varandra. https://www.the-ninth-age.com/?lang=en För er som inte spelat innan eller inte spelat på länge kommer vi ha en genomgång av reglerna.
 13. Sätt igång era ljussablar, se era stormtrupper träffa och gör er bästa "Roger, roger" imitering för nu sak vi spela Legion! Speldagen börjar 12.00 och fortsätter så länge det finns intresse. Blir vi flera, vilket jag tror vi kommer bli, kör vi en mini turnering för att lära oss och spela mot nya personer! Har ni ingen arme själv men är sugen på att prova så kommer det finnas en till två arméer att prov spela med, generöst utlånat av några medlemmar på föreningen.
 14. Sugen på att lära dig 9th Age eller kan du redan spelet och vill damma av dina fyrkantsbaser? Så kom förbi och spela tills tärningarna blöder! Regelbok kommer finnas i två fysiska exempel. Alla arméer kommer finnas digitalt och redo för utskrift om det krävs. Likså kommer alla magiskoler.
 15. Legion

  9th Age speldag!

  Då intresset just nu verkar låg så ändrar jag eventet till en allmän spel dag. Är någon fortfarande intresserad så ska jag göra vad jag kan för att få i gång ert spel. Sugen på att lära dig 9th Age eller kan du redan spelet och vill damma av dina fyrkantsbaser? Så kom förbi och spela tills tärningarna blöder! Regelbok kommer finnas i två fysiska exempel. Alla arméer kommer finnas digitalt och redo för utskrift om det krävs. Likså kommer alla magiskoler. Har ni några frågor så tveka inte ta kontakt med mig. Legion på forumet och Dewow på Discord.
×
×
 • Create New...