Jump to content

Snabkol

Styrelsen
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

About Snabkol

 • Rank
  Erfaren
 • Birthday 04/10/2002

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Calle
 • Efternamn:
  Wahlstedt Nilsson

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halmstad
 • Interests
  Alla sorters spel och nörderier!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ord var sagda av @Bengan, kan dock inte säga att jag förstod mycket mer än mjölk.
 2. Tänk om man inte var artistiskt-handikappad så man kunnat delta i en tävling av denna kaliber! Riktigt snyggt jobbat ifrån alla deltagare och arrangörer. Ser fram emot nästa omgång!
 3. Source: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/smittskydd/information-om-det-nya-coronaviruset/ (Åtkommen 28/02/2021)
 4. Snabkol

  Brädspelsdag!

  Samlas för en dag av brädspel och mys på HFF!
 5. Söndagen den 8:e Mars så kör vi en cEDH Magic dag! Ta med era kraftigaste lekar och visa era lekbyggar-muskler! Priser finns tillgängligt om det skulle uppskattas med en avgift på 20:- i sådana fall. Specialregler: P.g.a budget restriktioner så tillåter vi proxies så att alla kan känna sig på samma nivå utan att sälja hus och hem! Paradox engine är unbannad under eventet. Come one, come all and let the games begin!
 6. Hade varit väldigt sugen, men jag äger tyvärr ingen armé eller något som hade kunnat vara substitut 😕
 7. Snabkol

  MTG events på HFF

  MTG Event på HFF hålls varje söndag från 13.00-16.00, men casual spel fortsätter så länge det är öppet vilket ofta är längre! Nedanför så finner ni vårt schema för vårhalvåret och vilka events vi kommer att hålla! Schemat är inte helt satt i sten så om det skulle vara frågor eller förslag på andra format och/eller events angående Magic: The Gathering så går det att ta det med antingen Jonathan, eller Calle i HFF:s styrelse, eller på Facebook sidan! (Länkar nedan) Hoppas vi ses där! - Calle & Jonathan, MTG ansvariga på HFF Jonathans mail Facebooken MTG Event Schema 2019 V
 8. Snabkol

  MTG; Modern Speldag!

  Söndagen den 27/1 2019 så kör vi på HFF en modern speldag från 13.00 - 16.00! Om det finns tillräckligt med intresse så finns också möjlighet för en liten turnering med booster priser, det ligger då på 35kr för medlemmar och 45kr för icke-medlemmar! Hoppas vi ses där!
 9. Snabkol

  MTG; M19 Draft

  Eventet börjar 13.00
 10. Snabkol

  MTG; M19 Draft

  Söndagen 16/12 så annordnar vi på HFF en liten mysig M19 draft! Drafts är ett perfekt tillfälle för nya spelare att komma in i Magic: The Gathering och börja en kollektion, eller om man redan är en befintlig spelare så är det ett bra sätt att få nya fina kort och träffa nytt folk! Priset ligger på 100:- för våra HFF medlemmar, och 120:- för icke-medlemmar! Priser kommer att delas ut till vinnarna och en trevlig stäming kommer att finnas för alla!
 11. Snabkol

  MTG: Modern Speldag!

  Söndagen den 2/12 så kör vi modern! Alla är välkomna, 13.00 - 16.00! Alla kan vara med och spela, men om man skulle vilja spela för lite boostrar så går det också då är det 30:- för Medlemmar och 35:- för icke-medlemmar! Hoppas vi ses där!
 12. Lördagen den 25/11 så kör vi en liten commander turnering från 13.00 - 16.00! 30:- för Medlemmar och 35:- för icke-medlemmar! Priser kommer delas ut till vinnarna och skoj kommer det vara för oss alla! Hoppas vi ses där!
 13. Snabkol

  MTG; Casual Pauper

  Söndagen den 21/10 så kör vi casual spel på HFF, med tema pauper! Alla spelare som deltar har en chans att vinna promos!
 14. Söndagen den 14/10 2018 kl.12.30 så anordnar vi en Guild of Ravnica Draft inom Magic the Gathering på HFF! Priset för medlemmar är 100kr och icke-medlemmar 120kr. Det kommer även delas ut boostrar till vinnarna! OBS. vi måste vara minst 6 deltagare för att kunna starta!
 15. Söndagen den 7/10 2018 kl.12.30 så anordnar vi en Brawl turnering inom Magic the Gathering! Priset för medlemmar är 50kr och icke-medlemmar 65kr. De tre deltagarna som vinner flest matcher har även chansen att vinna boostrar! OBS. vi måste vara minst 6 deltagare för att kunna starta!
×
×
 • Create New...