Jump to content

Bengan

HFF medlemmar genom tiderna
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Bengan

 • Rank
  Erfaren
 • Birthday 09/06/1993

Previous Fields

 • Medlem i HFF?
  Ja
 • Förnamn:
  Johan
 • Efternamn:
  Bengtsson

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. I lördags den 17:e april så genomförde vi den andra omgången av Golden Goblin. Med 3 tävlande och ett flertal extra som var närvarande och umgicks så blev det en riktigt trevlig tillställning! Månadens tema: Goblin Green Bases - Painting minis like it's 1994 Månadens regler: 1 modell Tid: 2 timmar Modell och bas får vara grundmålade vita vid tävlingens början Att ha 2 timmar istället för 90 minuter gjorde saker mindre stressigt. Alla hann bli klara med några minuter till godo, och de här var resultaten: Pontus "Legion"
 2. Tackar tackar! Nej, det var vanliga akrylfärger. Jag tunnade ut dem rätt så rejält, så det var ungefär som att måla med mjölk, och applicerade dem i skåror och runt nitar. Jag gjorde det i två omgångar så t ex. rostet så började jag med Vallejo's "Charred Brown", och efter det GW's "Mournfang Brown". Jag var noga med att inte lägga på för mycket av den ljusare bruna utan lät det mörka vara synligt. Ärget gjorde jag med GW's "Kantor Blue" och sedan deras technical paint "Nihilakh Oxide". Det är inte ofta jag använder den för den är väldigt ljus och blir lätt rätt så dominerande om man
 3. Då var vi igång igen! I den här tråden så kommer ni kunna hitta info om uppkommande Golden Goblin tävlingar. En vinnare kommer utses vid varje tävling, och vid nästa årsmöte så kommer föreningens medlemmar kunna rösta på vilket vinnande bidrag de gillade mest, och den med flest röster vinner då den åtråvärda titeln "Golden Goblin 2021".
 4. Lördagen den 27:e mars gick den första omgången av Golden Goblin av stapeln på vår discordkanal och det var en rungande framgång! Det blev ett riktigt event med 5 tävlande och ett flertal extra som hoppade in i kanalen för att umgås. Månadens tema: Worn and Weathered - Metall som rostat och färg som flagnat. Dammigt och smutsigt. Månadens regler: 1 modell Tid: 90 minuter Modell och bas får vara grundmålade i valfri heltäckande färg vid tävlingens början De 90 minuterna flög förbi fort men alla hann måla klart i tid, och de här var
 5. De gick igenom rätt många varianter av terminators där i början på rätt kort tid (typ 4 stycken på nästan lika många månader) så det är inte omöjligt att de är 1st ed, men om du vill behålla dem så är det helt ok. Angående något helt annat så letar jag efter 2 högerarmar till metall boxdreads, så om någon här råkar ha några sådana liggande så hojta gärna till. Exakt vad beväpningen är är inte jätteviktigt.
 6. Jag uppskattar erbjudandet, men riktigt så roligt ska vi nog inte ha. Orginal Land Raidern har sin charm och sina fans men är inte riktigt det jag är ute efter.
 7. Tänkte att det skadar inte att slänga ut frågan här innan jag börjar kolla runt på auktionssajter. Har blivit lite sugen på att måla upp några gamla Space Marines. De jag är ute efter är 1st ed Marines och om möjligt Rogue Trader Marines. Ju mer bly i vitmetallen desto bättre. Jag behöver inte många, det här skulle bara vara till ett roligt litet sidoprojekt. Så om det skulle vara så att någon här har lite sådanna grejer liggandes så skulle jag vara intresserad.
 8. Hittade 1 SM lucka i en av mina gamla bitlådor. Ena sidan (Den utan hål) är svartsprayad annars är den orörd.
×
×
 • Create New...