Jump to content

Recommended Posts

Så här ser den närmaste framtiden ut för Necromunda på HFF.

 

Den 28 juni avslutar vi den nuvarande kampanjen med ett episkt multi-scenario. Anmäl ert deltagande i denna tråd. Jag hoppas på stor uppslutning.

 

Ny kampanj kommer att startas efter sommaren, dvs någon gång augusti-september. Jag återkommer med exakt datum i god tid före.

Med stor sannolikhet kommer nya husregler att införas, med de lärdomar vi har dragit från de två första kampanjerna i åtanke. Kom gärna med synpunkter på vad ni vill se för förändringar.

 

För att hålla spelet igång under sommaren kommer jag att inbjuda till tester av nya scenarion. Dessa kommer vara modifierade versioner av vad som publicerats i böckerna, samt egna påhitt. Mer info kommer.

 

Peace out, girder-lickers.

Link to post
Share on other sites

Bra jäkla avslut på kampanjen!

 

Grattis till Martin och Daniel till en delad förstaplats! Stort tack till Putte som dragit runt kampanjen (den har pågått i 11 månader!).

Stort tack till alla mina medspelare också :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Det börjar dra ihop sig till kampanjstart för nästa Necromundakampanj!  Vi började i måndags testa missions för kampanjen och kommer att fortsätta med det nästa måndag. Patrik hade också med en del av husreglerna, nämligen nästan alla vapenlistorna och ändringarna där, inga större saker, allmänt CC-vapen billigare och en del skjutvapen dyrare, och allt limited är scarce istället, annars inget annat.

   Vi testade  mission "Protect the ammo dumps ver 2", som vi tyckte funkade mycket bra, gängen ska skydda två ammo dumps som man får tokens för per runda man håller dem, deployment är två sidor som möts i ett hörn så lite annorlunda där men kul och verkade funka!  Vi ska som sagt testa fler på måndag.

Link to post
Share on other sites

Vi fortsatte med missiontestandet i måndags, Patrik och Marek testade ett nytt mission som gick ut på att ena gänget skulle spränga tre punkter, det andra skulle hindra, fanns industrial terräng på bordet som kunde börja ryka etc.  Verkade vara ett hyggligt funkade mission, möjligen med en timer med antal rundor.

  House of Iron kommer ju ut i helgen så den ska studeras och föra in i kampanjen, vi tror inte det ska bli nåt större problem.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...