Jump to content

Synapse

HFF medlemmar genom tiderna
  • Content Count

    2,125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Synapse

  1. Nu lagt Space Marines delen som annons på tradera för 2000. https://www.tradera.com/item/341005/584055874/space-marines-mycket-nyskick-for-under-50-nypris Necrons är fortfarande till salu här.
  2. Börja med marines nån gång i 7th. Sen hamnade allt på The Pile of Shame. Har också en del Necrons som jag inte kommer göra klart. Hjälp dessa få ett bättre hem där de blir målade och/eller används! Bilder på allt finns här: https://nextcloud.corvo.se/index.php/s/nJw8ZJDTNjEnymF Space Marines - Vindicator - New in box! (är rentav inplastad fortfarande) - Land Raider - New in box! (Ej inplastad, men alla sprues finns med) - Rhino - On sprue! (Tror denna är komplett, kontrollera gärna med bild) - Drop Pod - On sprue! - Drop Pod - Ihopsatt och sprayad röd. Alla dörra
  3. Detta kommer väldigt sent. Sorry about that. Letar du fortfarande? Har byggt en del praetorians så borde ha en del sköldar över. Vet dock inte vart jag gjort av mina bits. Har för mig att de ligger i ett vitt fodral på föreningen om jag inte kastat de. Kika i min hylla om du hittar fodralet, om det finns sköldar däri så kan du plocka de du behöver.
  4. Skavise, du körde Grey Knights var det va? Har en kollega som funderar på att komma igång igen (Med just GK) så om du har en lista på vad som ingår och vad du ska ha för det så kan jag förmedla. Har du några bra bilder på dom så är det säkert ett stort plus.
  5. Synapse

    AoS kosmos

    Väldigt snyggt gjort. The realms har desperat behövt utvecklas ända sedan release, så detta är ett stort steg åt rätt håll. Det är fortfarande ett väldigt "tomt" universum, men det är en intressant kosmologi med en del tanke bakom. Hoppas bara dom kan fylla ut världarna lite också så att inte allt känns så tomt. Hemsidan (malignportents.com) är också mäktigt cool och dryper verkligen av känsla.
  6. Synapse

    Dystopian Wars-speldag

    Info/anmälningstråd ligger nu uppe här: http://hff.invisionzone.com/index.php?showtopic=6663
  7. Synapse

    Kampanjstart 40k

    Har flyttats till söndagen den 21:a kl 13.00.
  8. Första mötet hålls på HFF kl. 12.30
  9. It's not your list... It's my Asura

×
×
  • Create New...