Jump to content

DanielSj

Styrelsen
 • Content Count

  4,586
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by DanielSj

 1.           SÅLT!!

   

  Tänkte sälja min samlade Drukhari-amé som är helt New-in-Box, orsaken är att jag hellre fokuserar på de andra 40k-arméer jag har som jag jobbat mer med. Den består av:

  1 Voidraven Bomber

  1 Razorwing jetfighter

  1 Ravager

  2 Raiders

  1 Talos pain Engine

  10 st Incubi

  5 st Wracks  (ett sprue saknar en sickle-scythe-arm)

  10 st Scourges  (+ 5 st 3D-printade Haywire Blasters)

  30 st Kabalite warriors  (+ 10 3D-printade Blasters)

  12 st Reavers

  10 st Hellions

  20 st Wyches

  1 Venom

  1 Succubus och 2 Archons, även en Heamonculus i finceast men inte räknat kostnad för den:)      SÅLT!!

  Drazhar

   

  Allt är som sagt New-in-box, allt i sina boxar, en del battleforces, Gangs of Comorraghe etc.  Nypris från Alphaspel ca 9000 kr, halva det ca 4600 kr, mitt Pris 3000 kr

    Kan hämtas på HFF eller liknande, är för tillfället INTE intresserad av att skicka med Post etc.  Finns post på Discord under figurspel-40k, om pm önskas därigenom.

  thumbnail_20240129_121537.thumb.jpg.8b8901a57e8b02f56bc71d92c6db80bb.jpg

 2. Jag har köpt en Direchasm-låda och tänkte se om någon vill dela en del av innehållet.  Jag säljer av någon av de två banden, Dread Pageant eller Myaris Purifiers  (vill man ha båda banden kan vi säkert komma överens om ett pris!) och tillhörande respektive factionskort. Med kommer också tokens; 15 wound counters, 24 glory point tokens, 7 Guard-tokens, 7 Move-Chargetokens och 4 Activationtokens.  Pris 150 kr.  Säg till här eller pm:a om ni är intresserade!

   

  11849-2.jpg

  Warhammer Underworlds: Direchasm – A Closer Look at Slaanesh's Dread Pageant - Warhammer Community

  Warhammer Underworlds: Direchasm | Across the Board Game Cafe

 3. Tänkte se om det är någon som vill dela på Wrath of Angels boxen när den kommer ut? Jag vill ha Space Marines flygen så det är alltså Eldar-flygen som är up for grabs! De tidigare boxarna har kostat cirka 600 kr så det borde blir cirka 300 kr per del, jag har redan en regelbok så den kan den som tar Eldarflygen få med, resten har jag tänkt dela 50-50 (tokens, QF-sheets, etc), spelplanen kan vi lägga på HFF tycker jag.

    Vet inte när denna kommer ut men borde vara rätt snart!

  FestDay4 May6 AI Content1h

  FestDay4 May6 AI Content2e

   

  IYM4RZJGpb7FzaOQ.jpg

   

   

  x6klQYzPeUygZv7L.jpg

   

 4. Håller med tidigare posts, misstag händer och har förstått att Ebay kan vara väldigt struligt, förstod inte helt vad Gustav menade först men trodde nog det var betydligt värre först. 

     Har vi sålt alla fem böckerna eller fortfarande två?

 5. Ohh jag försöker lite på denna med:

    Ledare:  Ja, kanske ett enklare system som Gustav föreslår, om det behövs..kommer knappt ihåg hur vi hade det nu senast (JÄVLA VIRUS!) ...just omhändertagande av ungdomar var väl den ömmande punkten...men borde gå att göra nåt slags system.

  Brädspel/Rollspel i lokalen:   Det nuvarande bokningssytemet borde funka, har ju inte riktigt testats än  (JÄVLA VIRUS!!) och reklam för det utåt och inåt låter vettigt. En brädspels-minikonvent låter mycket kul, har flera som jag inte kunnat testa än :)   (JÄÄVLA VIRUS!!!).

  Workshops:  Kan vi säkert köra fler sen utav, utbildning är bra!

  Konventbidrag: Förstår Jimmis argument och kommer ihåg att det var så, ett försiktigt och väl genomtänkt system för det kan funka..när vi öppnar  (JÄVLA VIRUS!!!)

  Ledarguiden:  Om kommunen verkligen har krav på att den ska ändras får vi väl göra det, den är ju godkänd en gång. På kommunens hemsida står det att man ska jobba med att kommunicera ut den till medlemmar etc och det kan vi nog jobba mer med..https://www.halmstad.se/upplevaochgora/foreningarochforeningsliv/bidragochstodtillforeningar/reglerforattkunnafaforeningsbidrag/satarniframenledarguideforerforening.n2318.html#h-Dettaskaledarguideninnehalla

   

 6. Jag var från början positiv till detta, betydligt mer än att sälja terräng, tror inte dessa böckerna blir efterfrågade i framtiden (som terräng kan bli) och de personer som faktiskt använt dem verkar positiva till det (Tue, Mathias, Gustav)...men jag förstår Calles och Pontus åsikter med...sen kollade jag på ebay, jag kan inte påstå att det är en miljö jag är väldigt hemma i men jag kunde inte se att vi kan få de pengar Gustav pratar om...ja, vissa har lagt upp dessa böcker för 2-3000 kr men de får inte sålt dem...de som har dem uppe på auktion får ca 300 kr för dem...en person hade en auktion med utropspris 300 kr, efter 15 bud fick han 600 kr.... Sen håller jag med Pontus, varför jaga pengar nu när HFF är stängt...

 7. Vi fick lådan för ca en vecka sedan, en del försenad av julruschen.  Har börjat rensa, tvätta och sätta ihop mina Basilea-skepp.  En del smådelar hade gått av från vissa av dem men inget större grej, mycket resindamm på dem så tvättning behövdes.  De var fortfarande rätt glansiga efter tvättning så får se om primer-sprayen fäster sen.

     Reglerna var mycket intressanta, de utökade vindreglerna ska bli kul att testa, likaså "crossing the T" och rakes.  Har tänkt sätta ihop och grundspraya skeppen, inte limma seglen i för målning senare och sen speltesta när det går!

 8. Vi fortsatte med missiontestandet i måndags, Patrik och Marek testade ett nytt mission som gick ut på att ena gänget skulle spränga tre punkter, det andra skulle hindra, fanns industrial terräng på bordet som kunde börja ryka etc.  Verkade vara ett hyggligt funkade mission, möjligen med en timer med antal rundor.

    House of Iron kommer ju ut i helgen så den ska studeras och föra in i kampanjen, vi tror inte det ska bli nåt större problem.

 9. Det börjar dra ihop sig till kampanjstart för nästa Necromundakampanj!  Vi började i måndags testa missions för kampanjen och kommer att fortsätta med det nästa måndag. Patrik hade också med en del av husreglerna, nämligen nästan alla vapenlistorna och ändringarna där, inga större saker, allmänt CC-vapen billigare och en del skjutvapen dyrare, och allt limited är scarce istället, annars inget annat.

     Vi testade  mission "Protect the ammo dumps ver 2", som vi tyckte funkade mycket bra, gängen ska skydda två ammo dumps som man får tokens för per runda man håller dem, deployment är två sidor som möts i ett hörn så lite annorlunda där men kul och verkade funka!  Vi ska som sagt testa fler på måndag.

×
×
 • Create New...