Jump to content

Idag så kör vi en 30k-speldag med fokus på målning.
Om man vill spela så går det också bra.
Självklart så är föreningen öppen även för övriga aktiviteter också.

Vi kör en ny Malifauxdag söndagen den 11/6, kör lite som förra gången,  lite trippel testa-på/spela/terrängbyggardag, de som vill testa/lära sig Malifaux kan göra det, figurer och personer att testa med kommer att finnas, de som vill spela med nya figurer kan göra det och vi ska också fortsätta med Malifauxterrängen (Dunsmouth Dock set) som vi ska sätta ihop, de som vill hjälpa till med det kan göra det!
 

Hej alla söndagen 18 juni har vi medlemsmöte på HFF.
Under mötet går vi igenom vad föreningen och styrelsen gjort hittills under året samt planer för framtiden, vad som påverkar föreningens framtid och hur ni som medlemmar kan påverka detta.
Vi lägger också fram för beslut för föreningens medlemmar dom punkter och förslag, som årsmötet beslöt skulle läggas på medlemsmötet.
Slutligen så har vi allmän diskussion och idéverkstad med deltagande medlemmar hur vi kan utöka och driva föreningen i framtiden, Alla idéer och tips är mycket välkomna
Så vi i styrelsen ser framemot att ha så många medlemmar som möjligt på mötet och efter så kör vi allmän speldag med figurspel brädspel och allmänt mys
Välkomna till Medlemsmötet /styrelsen.
kallelse.pdf

×
×
  • Create New...